Αφρόστοκος

ΚΩΔΙΚΟΣ : agg.128
7,80 €
με ΦΠΑ
ΤΙΜΗ ESHOP
Ελαφροβαρής επισκευαστικός ακρυλικός στόκος

Έτοιμος προς χρήση, ελαφροβαρής ακρυλικός λευκός στόκος, με υψηλή πρόσφυση. Διακρίνε­ται για τη μηδενική συρρίκνωση μετά την πλήρω­ση ρωγμών σε κάθε πορώδη ή μη επιφάνεια. Είναι κατάλληλος για γρήγορες επισκευές σε ρωγμές και οπές βάθους έως 5cm σε τοίχους, ταβάνια και επιφάνειες από σοβά, μπετόν, ξύλο και γυψοσα­νίδα, σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Δεν ‘σκάει’, δεν ρηγματώνει και βάφεται σε λιγό­τερο από μία ώρα, χωρίς αστάρωμα.

Σημείωση: Σε πολύ μικρά πάχη εφαρμογής για την κάλυψη τριχοειδών ρωγμών δεν αφήνει ίχνη και δεν δημιουρ­γεί μπάλωμα, λόγω της σχεδόν διάφα­νης όψης του αφού στεγνώσει.

Παράδοση : 1 έως 3 ημέρες
Συσκεύασια
Καλέστε μας +30 2110130730

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ελαφροβαρής, επισκευαστικός, ακρυλικός στόκος, μηδενικής συρρίκνωσης. Άοσμος, φιλικός στο χρήστη και το περιβάλλον.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Έτοιμος για χρήση, ευκολοδούλευτος Μέγιστη γεμιστική ικανότητα με ελάχιστο βάρος Δεν ‘σκάει’ και δεν ρηγματώνει Προσφύεται ισχυρά σε κάθε οικοδομική επιφάνεια, βαμμένη ή άβαφη, δημιουργώντας λεία επιφάνεια Δεν χρειάζεται τρίψιμο Στεγνώνει γρήγορα, μπορεί να διατρηθεί και να βιδωθεί Βάφεται σε λιγότερο από μία ώρα, χωρίς αστάρωμα

.ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

O ΑΦΡΟΣΤΟΚΟΣ της DUROSTICK είναι κατάλληλος για επισκευές ρωγμών (εικ. 1) και οπών βάθους έως 5cm σε τοίχους, ταβάνια, επιφάνειες από σοβά (εικ. 2), μπετόν, ξύλο και γυψοσανίδα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι τριχοειδείς ρωγμές καλύπτονται με 1 μόνο πέρασμα.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία επιφάνειας.Οι ρωγμές πρέπει να καθαρίζονται και να απομακρύνονται τα τυχόν σαθρά υπολείμματα, ενώ οι επιφάνειες πρέπει να απαλλάσσονται από σκόνη, ασβέστη ή λάδι και να διαβρέχονται ελαφρώς πριν από την εφαρμογή.2. Εφαρμογή.Εφαρμόζεται σε νέες ή ήδη βαμμένες επιφάνειες, με βρεγμένη μεταλλική ή και πλαστική σπάτουλα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος από +5°C έως +35°C. Στεγνώνει επιφανειακά σε περίπου 30-60 λεπτά. Βάφεται σε λιγότερο από μία ώρα, ανάλογα με το πάχος εφαρμογής και τις συνθήκες περιβάλλοντος (θερμοκρασία, υγρασία).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Σε πολύ μικρά πάχη εφαρμογής για την κάλυψη τριχοειδών ρωγμών δεν αφήνει ίχνη και δεν δημιουργεί μπάλωμα, λόγω της σχεδόν διάφανης όψης του αφού στεγνώσει

agg.128

Χαρακτηριστικά

Θερμοκρασία εφαρμογής
Aπό +5°C έως +35°C
Χρόνος βαφής
Μετά από 30-60 λεπτά, ανάλογα με το πάχος της εφαρμογής
Μορφή-Πάστα
Πάστα - Λευκό

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
5204277317013