D-55 Επισκευαστικό Ρητινούχο

ΚΩΔΙΚΟΣ : agg.126
4,50 €
με ΦΠΑ
ΤΙΜΗ ESHOP
Επισκευαστικό, ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα με αναστολέα διάβρωσης, για πάχη 2-20mm/στρώση

Πολυμερικό, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα, υψηλών μηχανικών αντοχών. Περιέχει αναστολέα διάβρωσης που προστατεύει από την οξείδωση των ράβδων οπλισμού σκυροδέματος. Έχει ισχυρή πρόσφυση στο μπετόν και είναι κατάλληλο για την επισκευή ρηγματώσεων και την κάλυψη κατασκευαστικών ατελειών που δημιουργούνται μετά τη χύτευσή του. Είναι απαραίτητο για κάθε είδους μερεμέτι σε αποσαθρωμένα ή αποκολλημένα στοιχεία σκυροδέματος σε τοιχία και κολόνες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατατάσσεται ως επισκευαστικό σκυροδέματος στην κατηγορία PCC R3 κατά ΕΝ 1504-3.

Παράδοση : 1 έως 3 ημέρες
Κίλα
Καλέστε μας +30 2110130730

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα υψηλών μηχανικών αντοχών, για λεπτές επικαλύψεις, από 2-20mm/στρώση, χωρίς την ανάγκη καλουπώματος στις κατακόρυφες επιφάνειες. Περιέχει αναστολέα διάβρωσης που προστατεύει από την οξείδωση των ράβδων οπλισμού σκυροδέματος. Έχει ισχυρή πρόσφυση στο υπόστρωμα, πολύ καλή εργασιμότητα, αντοχή στην υγρασία και τον παγετό και δεν παρουσιάζει σκασίματα. Κατατάσσεται ως επισκευαστικό σκυροδέματος στην κατηγορία PCC R3 κατά ΕΝ 1504-3.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το DUROSTICK D-55 είναι ιδανικό για επισκευή ρηγματώσεων σε δάπεδα και τοιχία καθώς και για την κάλυψη κατασκευαστικών ατελειών που δημιουργούνται μετά τη χύτευση του μπετόν. Αποκαθιστά βλάβες του σκυροδέματος σε προσόψεις μπαλκονιών, γωνίες υποστυλωμάτων και δοκών που έχουν προκύψει από την οξείδωση του οπλισμού τους, από αποσάθρωση ή κρούση. Συνιστάται και για εργασίες επισκευής σε σήραγγες, κανάλια, για δημιουργία λουκιών πριν από την εφαρμογή στεγανοποιητικών υλικών, για την κάλυψη αποσαθρωμένων σημείων περιμετρικά σε κάσες ή μαρμαροποδιές.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία επιφάνειας.Το τσιμεντοειδές υπόστρωμα θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σαθρά σημεία, σκόνες, λάδια ξυλοτύπων και να διαβρέχεται επιμελώς ή να ασταρώνεται με μικρομοριακό σταθεροποιητή AQUAFIX της DUROSTICK πριν από την εφαρμογή.2. Εφαρμογή.Αδειάζουμε το περιεχόμενο του σά-κου 25kg σε καθαρό δοχείο με 5,5lt νερό(1,1lt προς 5kg) και αναδεύουμε με δράπανο χαμηλών στροφών ή σε μπετονιέρα. Το μείγμα παραμένει εργάσιμο για 2 ώρες και εφαρμόζεται είτε ‘πατητά’ με μυστρί, είτε με εκτόξευση, σε πάχος έως 20mm/στρώση. Σε περίπτωση που ακολουθήσει και δεύτερη επίστρωση, η επιφάνεια της πρώτης επίστρωσης θα πρέπει να ‘αγριεύεται’ ώστε να επιτευχθεί σωστά η πρόσφυση.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

• Σε οξειδωμένο οπλισμό αφαιρέστε τη σκουριά με RUST REMOVER και εφαρμόστε αντιδιαβρωτική τσιμεντοειδή προστασία οπλισμού RUST FREE POWDER της DUROSTICK •Η προσθήκη ακρυλικού γαλακτώματος D-20 της DUROSTICK στο νερό ανάμειξης, σε αναλογία 1:3 ή του DUROMAX σε αναλογία 1:6, αυξάνει την ευκαμψία και τη στεγανότητά του, μεταβάλλει όμως τον χρόνο πήξης του •Μην προσθέτετε νερό εφόσον το μείγμα έχει αρχίσει να πήζει•Προστατεύστε την τελική επιφάνεια με υγρές λινάτσες ή περιοδική διαβροχή για τις επόμενες 24 ώρες (ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες)•To προϊόν, μετά την πλήρη σκλήρυνσή του, είναι ακίνδυνο για την υγεία και το περιβάλλον.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, αμέσως μετά τη χρήση τους. Σε αντίθετη περίπτωση ο καθαρισμός γίνεται μόνο με μηχανικά μέσα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

•Xαρτόσακος βαλβίδας 25kg: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Πλαστική συσκευασία 5kg: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Διατηρείται στην εργοστασιακά σφραγισμένη συσκευασία του, σε ξηρούς και σκιερούς χώρους.

agg.126

Χαρακτηριστικά

Πάχος Εφαρμογής
Έως 15mm
Μέγιστο πάχος εφαρμογής
2cm
Χρόνος ζωής στο δοχείο
2 ώρες
Θερμοκρασιακή αντοχή
Aπό -20°C έως +80°C
Θερμοκρασία εφαρμογής
Aπό +5°C έως +35°C
Απαίτηση σε νερό
5,5lt νερό σε 25kg κονία

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

isbn
5204277917053